Blockchain-stjärna och initiativtagaren till #Metoo-rörelsen gästar Sime, 15–16:e november

Den 15–16:e november arrangeras Sime Stockholm med temat Uppgradera (Upgrade) under en dag på Cirkus och en dag på det av Sime skapade digitala innovationshuset Epicenter, kommer närmare 3000 deltagare och hundra talare utforska framtidens digitala värld, dess hot och möjligheter.

På scen lovas spännande inblickar i nya teknologier, allt från lasergadgets som gör dig ständigt pigg, till AI, robotar och blockchain. På just temat blockchain har Sime i år bjudit in Brock Pierce, en av de absoluta förgrundsgestalterna och viktigaste investerarna inom blockchain, bitcoin och digitala valutor. Pierce är även ordförande i Bitcoin foundation och grundare av Blockchain Capital.

Här finns mer info om SIME

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s