Nytt Facebook-virus ute nu!

Precis som det tidigare Facebook-viruset , som vi skrev om för två veckor sedan, är det över Facebook-Messenger det kommer.  Precis som sist, ser ut att komma från dina vänner och innehållet går i stil med “Ser att du klätt ut dig för Halloween #ditt namn” följt av en länk som verkar leda till ett filmklipp. Naturligtvis kan du bli frestad att klicka, men det är något vi skarpt avråder dig från att göra. Nedan ser du hur det ser ut i din mobil.

facebook_virus_Jensa_Consulting

Den som klickar på länken får nämligen en uppmaning om att installera ett insticksprogram i webbläsaren, som skickar länken vidare i ditt namn, till dina Facebook-kontakter.  Så om du får ett sådant från någon av dina Facebook-vänner, då har personen ifråga gjort precis det…

Skicka i så fall denna länk till dem, ett bra anti-virus, gratis!

För kontakt med Jensa Consulting, klicka här!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s