Ny lösning för handla matkasse, resor eller möbler med dina Bitcoin, i Sverige.

Bitcoinpresentkort är en ny svensk plattform för att snabbt kunna köpa presentkort, för dina bitcoin, för att sedan kunna köpa direkt hos den butik du valt. Det gör det lite enklare och snabbare än växla in dem mot svenska kronor.

Bitcoin Presentkort Jensa Consulting

Det finns ett stort antal tjänster och produkter att välja emellan Vingresor, CDON, Europamöbler samt ett 30-tal till och fler lär det bli. Det är en bra tjänst, eftersom det är få handlare idag, som förstått enkelheten och storheten med Bitcoin. Bitcoin och dess användning är ju i sin början, så tjänster som denna kommer att komma på löpande band närmsta framtiden. Vad det gäller Bitcoinpresentkort.com ser ut att vara en tjänst i rätt riktning spår vi på Jensa Consulting.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s