VINNARNA, BTCX Stora Blocktechpriset, Anna Felländer, XBT Provider och David Hedqvist

Det blev en mycket trevlig kväll den 28:e januari på Epicenter Stockholm. Tre Blocktechpriser delades ut till glada vinnare.

Minst lika viktigt och roligt var att de nominerade i företagskategorin berättade för publiken på 60-70 personer om vad de jobbar med, varför de är fantastiska och lät oss ana en spännande framtid runt hörnet.

De tre vinnarna:

AnnaFelländer, Årets Blocktechperson, kommenterade: ”Det är en stor ära för mig att blivit tilldelad priset årets Blocktechperson, Infrastukturen bakom kryptovalutor, blockchains kommer förändra och förstärka den finansiella marknadens funktionssätt. Banker kan bygga nya finansiella instrument som kan överföras säkert effektivt och billigt i realtid. Finansiella tillgångar digitaliseras och traditionella banker har allt att vinna på att omfamna möjligheterna med denna nya teknologi”

David Hedqvist, tog hem priset Användarnas Nominering ”För att bokstavligen ha utkämpat en kamp mot Goliat”. David tog ensam den svenska Skattemyndigheten hela vägen till EU-domstolen och fick bitcoin förklarat som betalningsmedel.

XBT Provider, representerat av Christoffer De Geer tog hem priset för Årets Blocktechföretag. XBT Provider fick 40% av användarna och branschens röster i konkurrens med Strawpay, Bitrefill och ChromaWay.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s